La Companyia HISTOIRES SANS PAROLES
presenta La Geste de Pinocchio

La Gesta de Pinotxo

Espectacle visual i musical
de Xavier Montserrat i Gilles Patrat
per a tots els públics a partir de sis anys

És una recerca d’equilibri entre els llenguatges corporal, musical i parlat, al servei d’una expressió global i original.

photo dels artistesPel cos travessen les emocions, els sentiments, els estats… amb el cos es defineix l’espai i es perfila l’accessori.

La música respon al pas del temps. Ella crea l’atmosfera particular a cada moment. És també el contrapunt del gest, sense que arribem a saber ben bé qui dels dos, el gest o la música, engendra l’altre.

La paraula introdueix les diferentes escenes, com un anunci que ens situa en el lloc de la narrativa.

La narració no només es fa verbalment !


La Gesta de Pinotxo és un espectacle concebut per a ser representat no només en un teatre… Gràcies al dispositiu escènic, pot fer-se davant de qualsevol públic allà on es trobi.

La Gesta de Pinotxo ha estat donat satisfactòriament en llocs molt diferents com ho són un teatre, en un centre cívic per a un públic familiar, davant un públic infantil en una festa de treballadors d’una empresa, o fins i tot en un hospital psiquiàtric i en centres d’acollida especialitzada davant un públic adult i infantil de persones que pateixen d’autisme, de patologia motor cerebral, discapacitat psíquica, o d’altres.

Com bé ho saben el personal d’aquests llocs de vida, la comunicació no s’estableix només verbalment. Tot recolzant-se en la música, el mim i el text, La Gesta de Pinotxo sembla estar fet especialment per aquest públic que l’acolleix amb molt d’entusiasme.


Una producció

logo_histoires